ADIYAMAN / KAHTA - Narince Ortaokulu

Mrt

Narince İlkokul Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan okul sergisi. Emeği geçen hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

İLKYAR VAKFI Avukat Tuncer ÇİNGİR anısına kütüphanemize 200 adet kitapla katkıda bulunmuşlardır. Desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin zenginlikeri  projesi kapsamında afiş hazırlama ve sözlük hazırlama çalışmalarında başarı gösteren öğrenciler tebrik edilerek hediyeleri takdim edildi.

Ock

Sıfır atık etkinlikleri kapsamında plastikler her yerde dönüştür ve doğa kazansın isimli videolar tüm sınıflarımızda izletildi.

Ock

Dilimiz zengilikleri projesi kapsamında hazırlanan pano çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkürler

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamın hazırlanan Divan-ı Vasıl sözlüğü çalışmamız başarıyla tamamlanmıştır.

Ara

Tüm sınıflarımızda Sıfır Atık hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yılında agamograph tekniği ile kodlama etkinliklerimiz devam etti.

Ekm

Cumhuriyetin 100.yılı temalı codeweek etkinlikleri kapsamında pixcel kodlama ile türk bayrakları yapıldı.

Ekm

Bilgisayarsız kodlama aracı olan tospaa ile kodlama etkinlikleri yapıldı ve bir çok öğrenci seviyeleri kolaylıkla tamamladı.